Internet med kabel

Hvorfor vælge internet med kabel?

Nogle gange er det en smagssag om du vælger trådløst internet eller internet med kabel. Det man kan kigge på er, hvor mange der er i husstanden, er der kun en eller to, vil det trådløse netværk måske være ok, er der flere der bruger vil internet med kabel være en fordel. 

Jo flere der er i hjemmet – jo flere brugere af internettet. 

Her kommer internet med kabel virkelig til sin ret, netop fordi hastigheden ved det trådløse netværk bliver langsommere, jo flere der er på. Internet med kabel er ikke så følsom overfor forstyrrelser.

Internet med kabel det løser ODENSE EL kontakt os på   ☎ 65905510

Internet med kabel og trådløst internet

Denne løsning kan du også vælge, så kan du være sikker på at have en stabil forbindelse til dem computere hvor forbindelsen skal virke. Det kan være job, spil eller noget andet, hvor du ikke ønsker at miste forbindelsen, hvis flere går på det trådløse netværk.

Og derudover så er vi jo ikke så stationære med vores internet vaner, vi vil gerne kunne færdes over alt i hjemmet og stadig være på, her kan det trådløse netværk være løsningen.

Vores dygtige og kompentente elektrikere er klar til at hjælpe og vejlede dig med løsninger så du kan får den bedste løsning til dit internet behov.

Internet med kabel det løser ODENSE EL kontakt os på   ☎ 65905510