Danmarks stærkeste El-installatører og Energi-installatører

Vi går gerne forrest og gør tingene anderledes…… Specielt når det handler om miljø, uddannelse og ny teknologi

Vi er en del af TS-Gruppen, en del af et stærkt netværk med mere end 40 lokale el-installationsafdelinger fordelt over hele landet. Det betyder, at vores service er landsdækkende. Og det betyder, at vores kompetencer er vidtfavnende.

Med andre ord kan du komme til os med hvilken som helst el-teknisk opgave. Lille som stor. Lokal som i hele Danmark. Vi løser opgaven, hvad end du er privat, erhverv, industri, landbrug eller offentlig virksomhed. Vores kundeskare er bred.

Aftalt tid, aftalt pris og aftalt arbejde.

Vores filosofi er enkel. Vi sikrer altid, at tid, pris og arbejdsopgave er afstemt med dig, inden vi går i gang med en opgave. Det er forudsætningen for en vellykket opgave, hvis du spørger os.

Kvalitet er en selvfølge for os. Vi tjekker altid vores arbejde en ekstra gang, når vi er færdige med en opgave. Det sikrer løsninger, vi kan være stolte af at levere.

Vi tager miljøet alvorligt

I TS-Gruppens vejledningsafdeling arbejder vi målrettet på at udvikle miljørigtige løsninger. Derudover samarbejder vi med vores leverandører om at bruge så mange miljørigtige produkter som muligt.

Energibesparende el-installationer

Energibevidsthed er et samfundshensyn. Men det er også et spørgsmål om kontante besparelser for både forbrugere og erhvervsdrivende.

At kunne tilbyde energibesparende el-installationer er vigtigt for os. Derfor har vi et team af uddannede og erfarne eksperter, der ikke beskæftiger sig med andet. Det giver os mulighed for at tilbyde komplette løsninger, der ikke alene reducerer energiomkostninger – men også reducerer forbruget.

Vi er fagligt dygtige

I TS-Gruppen har vi vores eget TS-Academy. Her efteruddanner vi alle vores medarbejdere. Det gør vi for at sikre, at alle medarbejdere altid er opdateret med den nyeste viden indenfor området. Så du kan være sikker på, at alle regler altid bliver overholdt, og at du altid får den mest optimale løsning.

Bestil uforpligtende tilbud fra elektriker ODENSE EL

Få et gratis tilbud

Skriv her hvis du ønsker en pris / et tilbud, og hvis du ønsker vi kommer og kigger på opgaven før ordren lægges, du kan skrive en tekst og vedhæfte billeder

Bestil elektriker hos ODENSE

Bestil en elektriker

Skriv her hvis du har en opgave der er ligetil, og hvis du ikke har behov for at vi kommer og kigger på opgaven. Du kan skrive en tekst og vedhæfte billeder.

Bestil en el pakke inkl. montering

Pris eksempler

Her kan du vælge en pakkeløsning, hvor montering er inklusiv til fast pris. Med tiden vil der komme flere pakker du kan vælge. Du kan se og læse om hver enkelt pakke.

ODENSE EL er en autoriseret el-installatør virksomhed, der er medlem af Tekniq - Installatørenes Organisation.

Lars Rousing ☎ 61 62 07 80            Magnus Fink Isaksen ☎ 60 20 85 06        ODENSE EL på ☎  65 90 55 10