Privat

El-installation

Alt i el-arbejde, vi hjælper med små el-installationer og store el-installationer. Det kan være hænge lamper op, lave el-installationer i nybyggeri, fejlfinding på el-installationer.

Energioptimering

Spar penge ved at energioptimere din bolig, vi hjælper og rådgiver dig for at finde den bedste løsning for dig. Skab store energibesparelser selv ved små ændringer, lad os rådgive dig.

Netværk

Netværk i hjemmet, der er forskellige muligheder, trådløst netværk, internet med kabel, nogle vælger begge dele for at have den optimale internetforbindelse i din bolig.

Overvågning

Vi tilbyder dig hjælp til tyverialarm, videoovervågning, røg alarm, pumpe alarm, fugt alarm, GSM alarm. Har du brug for overvågning giver vi dig tryghed og vejledning.

Lysstyring - din lokale elektriker i Odense ODENSE EL ring 65905510

Lysstyring

Går du med tanker om at lave lysstyring der kan styres fra mobilen, så findes der mange super smarte løsninger. Som Smart House, IHC løsninger.

Special installationer din lokale elektriker ODENSE EL ring 65905510

Special installationer

Har du spørgsmål vedrørende special installationer så er du altid velkommen til at kontakte os. Special installationer kan være HPFI relæ også kaldet RCD relæ.

Håndværkerfradrag din lokale elektriker ODENSE EL ring 65905510

Håndværkerfradrag

Træk os fra i Skat – håndværkerfradrag kan lune godt ved energiforbedringer. Der er forskellige satser på om det er helårsbolig eller sommer- og fritidsbolig.

Solceller kontakt din lokale elektriker ODENSE EL ring 65905510

Solceller

Går du med tanker om at få os til at installere solceller, og har du spørgsmål omkring dette, så lad os få en snak. Vedvarende energi er fremtiden

Din lokale elektriker ODENSE EL ring 65905510

Installation af ladestation og ladebokse til elbiler

Vores erfarne elektrikere hjælper dig med montering og installation af ladestationer og ladebokse til elbiler.

Bestil uforpligtende tilbud fra elektriker ODENSE EL

Få et gratis tilbud

Skriv her hvis du ønsker en pris / et tilbud, og hvis du ønsker vi kommer og kigger på opgaven før ordren lægges, du kan skrive en tekst og vedhæfte billeder

Bestil elektriker hos ODENSE

Bestil en elektriker

Skriv her hvis du har en opgave der er ligetil, og hvis du ikke har behov for at vi kommer og kigger på opgaven. Du kan skrive en tekst og vedhæfte billeder.

Bestil en el pakke inkl. montering

Pris eksempler

Her kan du vælge en pakkeløsning, hvor montering er inklusiv til fast pris. Med tiden vil der komme flere pakker du kan vælge. Du kan se og læse om hver enkelt pakke.

ODENSE EL er en autoriseret el-installatør virksomhed, der er medlem af Tekniq - Installatørenes Organisation.

Lars Rousing ☎ 61 62 07 80            Magnus Fink Isaksen ☎ 60 20 85 06        ODENSE EL på ☎  65 90 55 10