Om ODENSE EL ApS

Elektriker og el-installatør i Odense og på Fyn – vi udfører el-opgaver for private og erhverv.

ODENSE EL ApS udfører opgaver for private og erhverv.

ODENSE EL ApS blev grundlagt i 2001 og blev i 2016 medlem af TS-gruppen, og er dermed del af et landsdækkende samarbejde med alle el-faglige kompetencer. Vores team af elektrikere og el-installatører står altid klar til at udføre enhver for for el-opgave, du er garanteret kvalitetshåndværk til enhver el-opgave.

ODENSE EL ApS ønsker at fremstå som professionelle, seriøse og kvalitetsbevidste overfor vores kunder, hvad enten det er privatkunder eller erhvervskunder, vi står for Tryghed og Kvalitet.

Med professionel rådgivning, undgår du at træffe forkerte valg, således sikrer vi at den løsning du vælger matcher dine behov og ønsker, at den er tidsvarende og af god kvalitet.

Magnus Fink Isaksen ODENSE EL ApS

Magnus Fink Isaksen
60 20 85 06

Lars Rousing ejer ODENSE EL ApS

Lars Rousing
☎ 61 62 07 80

Vi tager imod alle el-opgaver – store som små. Vi har bemanding til at håndtere store opgaver (uger eller måneder) og mindre el-opgaver der kun tager kort tid.

Data- og net værksløsninger til private hjem og til virksomheder. Med mange års erfaring og kompetencer, kan vi tilbyde netværksløsninger til enhver type af virksomhed eller privat hjem.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en opgave – både til private og virksomheder.

ODENSE EL ApS, kontakt os på telefon 65905510
Magnus Fink Isaksen ☎ 60 20 85 06
Lars Rousing ☎ 61 62 07 80

Kontakt os på kontaktformular

Bestil uforpligtende tilbud fra elektriker ODENSE EL

Få et gratis tilbud

Skriv her hvis du ønsker en pris / et tilbud, og hvis du ønsker vi kommer og kigger på opgaven før ordren lægges, du kan skrive en tekst og vedhæfte billeder

Bestil elektriker hos ODENSE

Bestil en elektriker

Skriv her hvis du har en opgave der er ligetil, og hvis du ikke har behov for at vi kommer og kigger på opgaven. Du kan skrive en tekst og vedhæfte billeder.

Bestil en el pakke inkl. montering

Pris eksempler

Her kan du vælge en pakkeløsning, hvor montering er inklusiv til fast pris. Med tiden vil der komme flere pakker du kan vælge. Du kan se og læse om hver enkelt pakke.

ODENSE EL er en autoriseret el-installatør virksomhed, der er medlem af Tekniq - Installatørenes Organisation.

Lars Rousing ☎ 61 62 07 80            Magnus Fink Isaksen ☎ 60 20 85 06        ODENSE EL på ☎  65 90 55 10