Boligforening / Udlejning – service og vedligehold

Vi yder god service og kvalitets håndværk

ODENSE EL ApS yder service og vedligehold for Boligforeninger og Udlejere. Vi har et team af meget dygtige og professionelle elektrikere, hele ODENSE EL yder en god service og tilfredse kunder er meget vigtigt for os.

Vores faste team af elektrikere og el-installatører løser alle typer el-opgaver:

 • Traditionelle el-installationer
 • El-installation
 • Dørtelefon
 • El-reparation
 • Installation og vedligeholdelse af dørtelefoner
 • El-fejlfinding
 • Forebyggende el-service
 • Belysning
 • Etablering, drift og vedligehold af bygningsinstallationer
 • Tavleanlæg
 • Ventilation
 • Nødstørmsanlæg

 

Du/I er velkomne til at ringe til os 65 90 55 10 eller Kontakte os på kontaktformular

Boligforening / Udlejning service og vedligehold kontakt ODENSE EL 65905510

Få en fast aftale med os

Når jeres Boligforening / Udlejer har en fast aftale med os bliver jeres opgaver til enhver tid prioriteret og vores elektrikere kender bygningen. Vi vedligeholder el-installationer i og udenfor lejlighederne/husene. Vi leverer, servicerer og installerer dørtelefoner, vi rådgiver om energibesparende tiltag.

Professionel service

At yde service og vedligehold gør at vores elektrikere og el-installatører kender jeres bygninger og derfor vil kunne løse jeres opgaver hurtigt og professionelt. Netop det at have et godt kendskab til jeres boliger gør at vi kan yde hurtig og rettidig omhu for el-installationer og andre el-opgaver.

Alle vores elektrikere er dygtige og samvittighedsfulde og meget dygtige til at færdes i private hjem hos beboerne. Og vi gør meget ud af at overholde vores aftaler, når vi får en opgave i en boligforening eller hos en udlejer.

Vi benytter et system der hedder ordrestyring hvor vi eller vores elektrikere selv kan oprette opgaver, dette system gør at vi altid har styr på alt, hvem der har opgaven, hvad opgaven består af, hvad der skal bruges, og vi kan notere de bemærkninger I som udlejere måtte have. Og alle vores elektrikere har dette system på deres mobiler, så vi altid kan kommunikerer, og sikre opgaven løses hurtigt og med tilfredse kunder.

ODENSE EL er en autoriseret el-installatør virksomhed, der er medlem af Tekniq – installatørenes Organisation.

Bestil uforpligtende tilbud fra elektriker ODENSE EL

Få et gratis tilbud

 

Skriv her hvis du ønsker en pris / et tilbud, og hvis du ønsker vi kommer og kigger på opgaven før ordren lægges, du kan skrive en tekst og vedhæfte billeder

Bestil elektriker hos ODENSE

Bestil en elektriker

 

Skriv her hvis du har en opgave vi skal løse, en  der er ligetil eller du ikke har brug for en pris, og hvis du ikke har behov for at vi kommer og kigger på opgaven. Du kan skrive en tekst og vedhæfte billeder.

ODENSE EL er en autoriseret el-installatør virksomhed, der er medlem af Tekniq - Installatørenes Organisation.

Lars Rousing ☎ 61 62 07 80            Magnus Fink Isaksen ☎ 60 20 85 06        ODENSE EL på ☎  65 90 55 10