Overvågning

Tryghed i hverdagen – tryghed i hjemmet

Overvågning i hjemmet kan handle om mange ting, hvad er det du søger?

  • Tyverialarm
  • Videoovervågning
  • Røgalarm
  • Pumpealarm
  • Fugtalarm
  • GSM alarm

Vi tilbyder løsninger lige fra overvågningskamera til forskellige alarmsystemer – mulighederne er mange og du er velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

Skulle uheldet være ude så vil et alarmsystem gøre papirarbejdet med forsikringen noget lettere.

Overvågning og tyverialarm via web eller telefon

Intelligent styring af overvågning og tyverialarm, så har du fuld kontrol over hjemmet. Du kan hele tiden overvåge dit hjem, og du kan styre din overvågning, sikring og tyverialarm – slå til og fra som det passer dig, find den sikkerhedsløsning der passer dig. Du kan endda få en dørtelefon med videoovervågning, så kan du se hvem du lukker ind i hjemmet.

Tyverialarm kontakt din lokale elektriker ODENSE EL ring 65905510

Tyverialarm

Vi giver gerne tilbude på både små el-opgaver som store el-opgaver. Oplever du elektriske problemer i hjemmet, så kontakt os allerede idag.

Videoovervågning kontakt din lokale elektriker ODENSE EL ring 65905510

Videoovervågning

Går du med planer om nybyggeri eller renovering, er vi klar til at rådgive samt give dig et godt og seriøs tilbud. Vi arbejder professionelt og leverer den bedste service.

Røgalarm kontakt din lokale elektriker ODENSE EL ring 65905510

Røgalarm

Er din bolig dit hjem sikret i tilfælde af brand? Hvis ikke så brug denne lejlighed til at få etableret røralarmer i hele hjemmet, Din sikkerhed og tryghed.

Pumpealarm

Bliv advaret før vandet kommer ind, du kan vælge en GSM alarm til pumpealarmen, på den måde modtager du en SMS ved for høj vandstand, din sikkerhed.

Fugtalarm

Er der for høj luftfugtighed i boligen, kan det give problemer som fugt og skimmelsvamp, og du og din families helbred og velbefindende påvirkes også.

GSM alarm

Det er en alarm uden abonnement, du ejer alarmen, og du får stadig SMS eller bliver ringet op hvis alarmen går. Du kan koble video, tyverialarm og andet på.

Bestil uforpligtende tilbud fra elektriker ODENSE EL

Få et gratis tilbud

Skriv her hvis du ønsker en pris / et tilbud, og hvis du ønsker vi kommer og kigger på opgaven før ordren lægges, du kan skrive en tekst og vedhæfte billeder

Bestil elektriker hos ODENSE

Bestil en elektriker

Skriv her hvis du har en opgave der er ligetil, og hvis du ikke har behov for at vi kommer og kigger på opgaven. Du kan skrive en tekst og vedhæfte billeder.

Bestil en el pakke inkl. montering

Pris eksempler

Her kan du vælge en pakkeløsning, hvor montering er inklusiv til fast pris. Med tiden vil der komme flere pakker du kan vælge. Du kan se og læse om hver enkelt pakke.

ODENSE EL er en autoriseret el-installatør virksomhed, der er medlem af Tekniq - Installatørenes Organisation.

Lars Rousing ☎ 61 62 07 80            Magnus Fink Isaksen ☎ 60 20 85 06        ODENSE EL på ☎  65 90 55 10