Entrepriser

Entreprise samarbejdspartner

ODENSE EL vil være et godt valg som samarbejdspartner til alle former for el-entrepriser. Om det er fagentreprise, hovedentreprise eller totalentreprise.

Vores ekspertise er stor på mange områder, det sørger vores 15 dygtige elektrikere for, derfor kan du med fordel lade os finde dine el-løsninger, så bygherre ikke afskærer sig fra gode løsningsmuligheder.

Vi kan også træde til ved el-projektering og udarbejdelse af skitse tegninger.

Renovering entrepriser kontakt ODENSE EL ring 65905510

Renovering

Vi kan komme med flere forskellige løsninger i forskellige prisniveauer, om det skal være prisbillig eller der skal kræses mere for detaljerne. 

Nybyggeri erhverv kontakt din lokale elektriker ODENSE EL ring 65905510

Nybyggeri

Hos ODENSE EL beskæftiger vi os med alle former for entreprise, totalentreprise, fagentreprise og hovedentreprise, både inden for private og offentlige byggeri.

El-installatør til entrepriser

Skal din virksomhed renovere eller måske nybygge, tilbyder vi El-entreprisen, vi er gode samarbejdspartnere, og sætter en ære i at levere til tiden.

Bestil uforpligtende tilbud fra elektriker ODENSE EL

Få et gratis tilbud

 

Skriv her hvis du ønsker en pris / et tilbud, og hvis du ønsker vi kommer og kigger på opgaven før ordren lægges, du kan skrive en tekst og vedhæfte billeder

Bestil elektriker hos ODENSE

Bestil en elektriker

 

Skriv her hvis du har en opgave vi skal løse, en  der er ligetil eller du ikke har brug for en pris, og hvis du ikke har behov for at vi kommer og kigger på opgaven. Du kan skrive en tekst og vedhæfte billeder.

ODENSE EL er en autoriseret el-installatør virksomhed, der er medlem af Tekniq - Installatørenes Organisation.

Lars Rousing ☎ 61 62 07 80            Magnus Fink Isaksen ☎ 60 20 85 06        ODENSE EL på ☎  65 90 55 10