ELsikkerhedsattest

I forsamlingslokaler og andre lokaler, hvor der lejlighedvis opholder sig mange mennesker kræver sikkerhedsstyrelsen at el-installationerne hele tiden er i orden. Derfor skal der hvert andet år udføres en gennemgang af installationerne og resultatet indleveres til sikkerhedsstyrelsen som kvitterer med en ELSIKKERHEDSATTEST.

Denne skal opsættes et synligt sted i ejendommen som bevis for at installationerne er gennemgået og i orden.

Attesten gælder i 2 år og skal derfor fornyes inden periodens udløb.

ODENSE EL har stor erfaring i udførsel af eftersyn i forbindelse med elsikkerhedsattester. Vi tjekker at tavler og installationer er i orden, tjekker ABDL anlæg, Brandventilation og nødbelysning. Alle typer installationer som ved manglende vedligehold kan udgøre fare bliver undersøgt og bragt i orden.

Vi indberetter til Sikkerhedsstyrelsen og leverer en lamineret attest. Og så husker vi at kontakte jer inden der er gået 2 år.

Du/I er velkomne til at ringe til os 65 90 55 10 eller Kontakte os på kontaktformular

Elektriker tilbud hos din lokale elektriker i Odense og på Fyn - ODENSE EL ApS 65905510
Bestil uforpligtende tilbud fra elektriker ODENSE EL

Få et gratis tilbud

 

Skriv her hvis du ønsker en pris / et tilbud, og hvis du ønsker vi kommer og kigger på opgaven før ordren lægges, du kan skrive en tekst og vedhæfte billeder

Bestil elektriker hos ODENSE

Bestil en elektriker

 

Skriv her hvis du har en opgave vi skal løse, en  der er ligetil eller du ikke har brug for en pris, og hvis du ikke har behov for at vi kommer og kigger på opgaven. Du kan skrive en tekst og vedhæfte billeder.

ODENSE EL er en autoriseret el-installatør virksomhed, der er medlem af Tekniq - Installatørenes Organisation.

Lars Rousing ☎ 61 62 07 80            Magnus Fink Isaksen ☎ 60 20 85 06        ODENSE EL på ☎  65 90 55 10