Styring og el-automation

Intelligente installationer er kommet for at blive, de er nutiden og fremtiden. El-automation og intelligent styring er allerede installeret i mange hjem og virksomheder, og fremtiden byder kun på mere Intelligent styring.

3 væsentlige grunde til at installere intelligent styring og el-automation

  • Øget komfort
  • Energioptimering
  • Effektivisering

Det er ikke for bekvemmelighedens skyld, for med et intelligent styringssystem oplever du, at synergien mellem dine installationer udnyttes fuld ud, både i en bolig og i en virksomhed. Du sparer energi og får et bedre overblik over dit energiforbrug.

El-automation

Læs om El-Automation

Du/I er velkomne til at ringe til os 65 90 55 10 eller Kontakte os på kontaktformular

Energibesparelser med intelligent styring i din virksomhed

Din virksomhed kan få store energibesparelser og tjene penge ved at vælge intelligent styring i virksomheden, det handler om at finde det rigtige erhvervsløsninger indenfor intelligent styring. Et eksempel kan være intelligent nødstrømsanlæg, dette vil sikre dine data og samtidig undgå produktionsstop. Derudover kan intelligente styreenheder og sensorer, sikre at der pr. automatik kan skrues op og ned for lys og varme.

Undersøgelser viser desuden, at hvis arbejdspladsen har intellitent styring af belysning, kan der opnåes større produktivitet, endnu større arbejdsglæde og færre arbejdsulykker. Intelligent belysning vil give dig større arbejdsindsats og besparelser på energikontoen.

Et styringssystem til alle dine installationer

Et samlet system giver dig mulighed for at kontrollere dine forskellige systemer, som lys, varme, ventilation – alle systemerne taler sammen og du kontrollerer det fra et sted.

Energibesparende og smart – hvis du vælger intelligent styringssystem, kan du automatisk indstille det til at reducere dit strømforbrug, det kan tænde og slukke lys, du kan styre dit alarmsystem og endda regulere varmen i huset.

Få den korrekte el-styringsløsning

For at finde den rigtige løsning, er der nogle forskellige ting vi kigger på, er det et nyt hus eller er det et ældre hus, der er en løsning til alle. Vi hjælper med at finde den korrekte løsning til jeres el-styringsløsning.

Her er nogle eksempler på hvad en automatisk el-styringsløsning kan være:

  • Automatisk varme- og ventilationsregulering
  • Styring af lysforhold og belysning
  • Markiser og solafskærmning, som styres automatisk alt efter sollyset
  • Styring af sikkerhed og alarmsystemer

 
Du/I er velkomne til at ringe til os 65 90 55 10 eller Kontakte os på kontaktformular

Bestil uforpligtende tilbud fra elektriker ODENSE EL

Få et gratis tilbud

 

Skriv her hvis du ønsker en pris / et tilbud, og hvis du ønsker vi kommer og kigger på opgaven før ordren lægges, du kan skrive en tekst og vedhæfte billeder

Bestil elektriker hos ODENSE

Bestil en elektriker

 

Skriv her hvis du har en opgave vi skal løse, en  der er ligetil eller du ikke har brug for en pris, og hvis du ikke har behov for at vi kommer og kigger på opgaven. Du kan skrive en tekst og vedhæfte billeder.

ODENSE EL er en autoriseret el-installatør virksomhed, der er medlem af Tekniq - Installatørenes Organisation.

Lars Rousing ☎ 61 62 07 80            Magnus Fink Isaksen ☎ 60 20 85 06        ODENSE EL på ☎  65 90 55 10