Energioptimering til erhverv

Vi har specialiseret os i energioptimering indenfor belysning. Om det er undervisning, kontor, lager eller produktion finder vi en optimal løsning. Vi udarbejder en gennemskuelig rapport så du får det bedste beslutningsgrundlag hvor du kan se hvor du sparer og hvor meget.

Hvor meget strøm bruger?

Læs mere om Logger – energianalysator.

Rapport med energiberegning

Med rapport følger energiberegning hvor du får oplyst investering i forhold til tilbagebetalingstider samt årlig besparelser i kWh.

Vi synliggør forskel på f.eks. hvis der etableres ny belysning samt installation med lysstyring der regulerer lysniveau i forhold til dagslysindfald og bevægelse eventuelt dæmpning, op imod ny belysning uden styring hvor eksisterende installation bibeholdes og genanvendes. Her kan det som oftest betale sig at etablere lysstyring.

Energitilskud

Der udregnes naturligvis energitilskud i henhold til gældende regler.

Vi anvender kun belysning og styring fra anerkendte leverandører.

Du/I er velkomne til at ringe til os 65 90 55 10 eller Kontakte os på kontaktformular

Bestil uforpligtende tilbud fra elektriker ODENSE EL

Få et gratis tilbud

 

Skriv her hvis du ønsker en pris / et tilbud, og hvis du ønsker vi kommer og kigger på opgaven før ordren lægges, du kan skrive en tekst og vedhæfte billeder

Bestil elektriker hos ODENSE

Bestil en elektriker

 

Skriv her hvis du har en opgave vi skal løse, en  der er ligetil eller du ikke har brug for en pris, og hvis du ikke har behov for at vi kommer og kigger på opgaven. Du kan skrive en tekst og vedhæfte billeder.

ODENSE EL er en autoriseret el-installatør virksomhed, der er medlem af Tekniq - Installatørenes Organisation.

Lars Rousing ☎ 61 62 07 80            Magnus Fink Isaksen ☎ 60 20 85 06        ODENSE EL på ☎  65 90 55 10