Solceller

Solceller er fortsat en god investering – både til privat og erhverv. Her hos ODENSE EL ApS, får du kompetent rådgivning i valg af solcelleanlæg, autoriseret montage og tilslutning. Vi bruger kun kvalitetssolceller og tilbyder konkurrencedygtige priser. Vi har base i Odense, men vi kører på hele fyn.

Solceller – er det noget du tænker på?

Tænker du på at investere i solceller er der mange spørgsmål til økonomien.

Hvad koster det, kan jeg få tilskud, kan jeg låne pengene til investeringen, kan det betale sig, hvor lang er tilbagebetalingstiden på min investering?

Ligeså mange spørgsmål er der til den tekniske side: hvor mange paneler har jeg brug for, er der overhovedet plads til dem, skal de på taget eller i haven, hvad med kablerne til dem, hvor skal inventer placeres, skal el-leverandøren have besked, hvad med måleren, løber den så baglæns?

Giv os et kald eller send en mail. Så finder vi svarene på Dine spørgsmål i samarbejde med vores leverandører.

Du/I er velkomne til at ringe til os 65 90 55 10 eller Kontakte os på kontaktformular

Bestil uforpligtende tilbud fra elektriker ODENSE EL

Få et gratis tilbud

Skriv her hvis du ønsker en pris / et tilbud, og hvis du ønsker vi kommer og kigger på opgaven før ordren lægges, du kan skrive en tekst og vedhæfte billeder

Bestil elektriker hos ODENSE

Bestil en elektriker

Skriv her hvis du har en opgave der er ligetil, og hvis du ikke har behov for at vi kommer og kigger på opgaven. Du kan skrive en tekst og vedhæfte billeder.

Bestil en el pakke inkl. montering

Pris eksempler

Her kan du vælge en pakkeløsning, hvor montering er inklusiv til fast pris. Med tiden vil der komme flere pakker du kan vælge. Du kan se og læse om hver enkelt pakke.

ODENSE EL er en autoriseret el-installatør virksomhed, der er medlem af Tekniq - Installatørenes Organisation.

Lars Rousing ☎ 61 62 07 80            Magnus Fink Isaksen ☎ 60 20 85 06        ODENSE EL på ☎  65 90 55 10