Service og vedligehold

Boligforening udlejning kontakt din lokale elektriker ODENSE EL ring 65905510

Boligforening / Udlejning

Vi har et team af meget dygtige og professionelle elektrikere, hele ODENSE EL yder en god service og tilfredse kunder er meget vigtigt for os.

Industri

El-automation og intelligent styring er ikke længere et spørgsmål om hvornår. Det er allerede installeret i mange virksomheder i dag, kontakt os idag.

Service, drift og vedligehold kontor kontakt din lokale elektriker ODENSE EL ring 65905510

Kontor

Vi laver service og vedligehold på kontorer, vi sørger for den rette belysning, hvad enten det er en arbejdsplads, et mødelokale, gangbelysning, udendørsbelysning.

Service, drift og vedligehold butik kontakt din lokale elektriker ODENSE EL ring 65905510

Butik

Skal du have renoveret eller måske etablere helt ny butik, står vi klar med vores erfaring og gode løsninger. Kontakt os for en aftale eller mere information.

Service, drift og vedligehold undervisning kontakt din lokale elektriker ODENSE EL ring 65905510

Skole/Undervisning

Vi servicerer alle former for skoler, lad ODENSE EL være din professionelle servicepartner, udskiftning af en kontakt til justering i jeres intelligente installation.

Brug for en elektriker?

Du bliver serviceret af veluddannede fagfolk med stor erfaring.  Vi kvalitetssikrer med systemet SKS og alle vores elektrikere foretager kvalitetssikring ved hver opgave.

Bestil uforpligtende tilbud fra elektriker ODENSE EL

Få et gratis tilbud

 

Skriv her hvis du ønsker en pris / et tilbud, og hvis du ønsker vi kommer og kigger på opgaven før ordren lægges, du kan skrive en tekst og vedhæfte billeder

Bestil elektriker hos ODENSE

Bestil en elektriker

 

Skriv her hvis du har en opgave vi skal løse, en  der er ligetil eller du ikke har brug for en pris, og hvis du ikke har behov for at vi kommer og kigger på opgaven. Du kan skrive en tekst og vedhæfte billeder.

ODENSE EL er en autoriseret el-installatør virksomhed, der er medlem af Tekniq - Installatørenes Organisation.

Lars Rousing ☎ 61 62 07 80            Magnus Fink Isaksen ☎ 60 20 85 06        ODENSE EL på ☎  65 90 55 10