El-automation

El-automation er lig med: effektiv produktion, driftssikkerhed og konkurrencedygtighed.

Vi er specialister i el-automation

Industriautomation er vi specialiserede i, fra projektering af anlæg og tavlebygning til automatisering af industrielle maskiner, det kan være fødevareanlæg og procesanlæg. Du kan få leveret en komplet løsning.

PLC – automation af procesanlæg og produktionsmaskiner

Vi sikrer dine anlæg mod driftsstop med en PLC-styring, vi udvikler og implementerer PLC-styringer. En PLC-styring er en programmerbar enhed, som typisk er placeret på maskindele, dataudvekslingen sker via en busforbindelse. På denne måde vil de øvrige maskindele forsætte uden problemer, hvis en styring fejler.

SRO/SCADA – system, overblik over dit procesanlæg

Med et SRO/SCADA-system (styring, regulering og overvågning/system control and data acquistion) kan vi hjælpe dig med at styre og kontrollere din produktion. SRO/SCADA er et system, der visualiserer dine procesdata i et intuitivt, grafisk interface, der gør det nemt for dig at reagere hurtigt på hændelser og træffe de rigtige beslutninger.

Automationsløsninger af enhver art

Vi har årelang erfaring i automation, og kan hjælpe dig med mange forskellige typer af automationsløsninger. Du kan eksempelvis bruge os til at optimere produktionsprocesser, synliggøre driftsstop og til at automatisere arbejdsrutiner og tungt manuelt arbejde.

 

 

Hvorfor vælge os?

Styrken ved at vælge os er, at vi er en del af en landsdækkende installatør-kæde, hvor du kan få glæde af, at vi er mange. Vores medarbejdere er autoriserede i de fleste kendte systemer, og har hver især deres kompetencer inden for produkter fra bl.a. Siemens, Allan Bradley, Mitsubishi, Omron, InTouch, Citect, iFix, VB m. fl.

Du/I er velkomne til at ringe til os 65 90 55 10 eller Kontakte os på kontaktformular