Energibesparelser i hjemmet – energi renovering, hent store besparelser.

Går du med tanker om at energi renovere – energioptimere så lad os hjælpe dig, vi rådgiver dig og du får et uforpligtende tilbud.

Hvad kan vi hjælpe med ved energibesparelser?

Vi kommer og laver energitjek, vi kigger på dit energiforbrug, og vi giver vores bud på hvordan du kan energirenovere, og sammen finder vi netop den løsning der er rigtig for dig.

Det du allerede kan tage fat på af energibesparelser i hjemmet er; at slukke for de apparater der ikke er i brug, du kan udskifte til energispare pærer, udskifte de gamle elektroniske apparater til nye.

Du kan få en energiberegning og derved et bedre overblik

Det kan være en god ide at få lavet et energitjek inden du kaster dig ud i et stort energispare-projekt. Og det er netop noget vi kan gøre for dig. Det foregår ved at vi kommer ud til dig og gennemgår dit energiforbrug, herefter kommer vi med forslag til – hvilke tiltag du kan tager for at opnå energibesparelser.

Derudover er der også større tiltag du kan tage, luft til vand varmepumpe, med en varmepumpe kan du både få varmet huset op eller kølet huset ned, og alt dette mens du får et sundt immunsystem, da der er luftfilter i varmepumpen. Med de varmere somre i Danmark, vil du kunne få stor glæde af en varmepumpe i huset, der vil altid være en behagelig temperatur.

Du/I er velkomne til at ringe til os 65 90 55 10 eller Kontakte os på kontaktformular

Energibesparelser kontakt din lokale elektriker ODENSE EL ring 65905510

Det kan du selv gøre

Du kan spare energi på mange måder, i din hverdag er der selv mange små energitiltag du kan gøre og dette kan have en stor effekt. Du kan udskifte glødepærer og halogenspots til energispare-pærer, du kan slukke for alle elektriske apparater der ikke er i brug, du kan vælge at skifte dit gamle elektroniske udstyr ud med noget nyt.

Energi-renovering i hjemmet og omkring hjemmet

Hvad er energibesparelser?

Vælger du at energi-renovere er konklusionen i en ny rapport, at det skulle være bedre end hvis du havde penge i banken, samt det giver et højere afkast.

Læs selv artiklen https://ipaper.ipapercms.dk/TEKNIQ/tekniske-energirenoveringer-er-bedre-end-penge-i-banken/?page=1#/

Her er nogle løsninger der kan minimere dine energiudgifter:

Intelligent belysning
– LED belysning
Solceller
Varmepumper
– Jordvarmeanlæg
– Ventilation med lavenergimotorer

Du/I er velkomne til at ringe til os 65 90 55 10 eller Kontakte os på kontaktformular