GSM alarm

Hvorfor en GSM alarm?

Vælger du en GSM alarm, så får du en alarm uden abonnement, det betyder at du får en SMS hvis der er alarm. Denne type alarm bruger GSM mobilnetværket til at sende dig besked hvis der er en alarm. Du har altså et simkort i din alarm og den kan ringe dig op eller sende en SMs hvis alarmen går.

Du ejer GSM alarmen og har ingen udgifter til et alarmselskab, du har altså ingen månedlige gebyrer, ingen løbende udgifter, kun udgiften til et simkort.

Ønsker du flere sensorer eller kameraer, kan du udvide alt efter dit behov. Og har du koblet et kamera på din GSM alarm, så vil der blive taget et foto og sendt til din mobil, såfremt der er indbrud.

En GSM alarm virker således

Du har et alarmpanel, og dertil koblet forskellige PIR sensorer – det er disse PIR sensorer der registrerer bevægelse, varme ect. Du vælger at sætte det op i rum, døre, vinduer, altså hvor du føler dig tryg ved at have en PIR sensor. Du bestemmer selv hvor mange mobiltelefoner der skal modtage en besked, hvis der bliver alarm, så kan alle dem der får beskeden hurtigt rykke ud for at mindske skader og indbrud.

Den billigeste form for alarm, efter køb kun udgifter til simkort.