Kontor og administration – service og vedligehold

Lad os sørge for el-opgaverne på kontoret

  • Belysning
  • Netværksinstallation
  • El-installationer
  • Datainstallation

Vi laver service og vedligehold på kontorer, vi sørger for den rette belysning, hvad enten det er en arbejdsplads, et mødelokale, gangbelysning, udendørsbelysning. Få et kontor der altid er velfungerende og hvor alle har den rette belysning.

Der er stor forskel på hvilken belysning der skal være de forskellige steder, arbejdspladsen skal have den rette belysning. Et godt lys fremmer medarbejderens sundhed og velvære og øger arbejdsindsatsen. Hvis der er for lidt lys på arbejdspladsen, kan det give hovedpine, træthed, anspændthed – så ved ny belysning er det vigtigt at overveje hvordan man ønsker de ansatte påvirkes af belysningen.

Energioptimering på kontoret – spar penge

I en kontorbygning en kontoradministration kan der være mange penge at spare ved at lave energioptimering. Energibesparelser kan være flere ting, det kan være belysningen der bliver udskiftet, det kan være mikroventilation og varmepumper.

 
Du/I er velkomne til at ringe til os 65 90 55 10 eller Kontakte os på kontaktformular

Kontor service og vedligehold kontakt ODENSE EL på 65905510
Bestil uforpligtende tilbud fra elektriker ODENSE EL

Få et gratis tilbud

 

Skriv her hvis du ønsker en pris / et tilbud, og hvis du ønsker vi kommer og kigger på opgaven før ordren lægges, du kan skrive en tekst og vedhæfte billeder

Bestil elektriker hos ODENSE

Bestil en elektriker

 

Skriv her hvis du har en opgave vi skal løse, en  der er ligetil eller du ikke har brug for en pris, og hvis du ikke har behov for at vi kommer og kigger på opgaven. Du kan skrive en tekst og vedhæfte billeder.

ODENSE EL er en autoriseret el-installatør virksomhed, der er medlem af Tekniq - Installatørenes Organisation.

Lars Rousing ☎ 61 62 07 80            Magnus Fink Isaksen ☎ 60 20 85 06        ODENSE EL på ☎  65 90 55 10