Opsætning af netværk – Netværksinstallation

Vi står klar til at hjælpe med opsætning af netværk og netværksinstallation.

Mangler du eller din virksomhed hjælp til opsætning af netværk og netværksinstallation, så tilbyder vi en bred vifte af kompetencer. Alle virksomheder i dag er afhængige af at deres netværk fungerer optimalt og er driftssikre. Vi tilbyder forskellige former for opsætning af netværk:

  • Installere og tilslutte bredbånd
  • IP telefoni
  • Fibernet
  • Trådløst internet
  • og meget andet

En af de vigtige til at fastlægge er, hvordan bruges netværket i virksomheden?

Er det stationære computere eller er det en blanding af stationære computere og bærbare computere der anvendes? Er det trådløse netværk det primære netværk så er det muligt der er brug for yderligere opsætning af access points.

En netværksinstallation skal være opsat korrekt

Er der problemer med netværket er det vigtigt at fejlsøge på hvor fejlen ligger, det behøver ikke være netværket det er galt med, det kan også være en router, der er stået af eller er opsat forkert. Vores dygtige netværksinstallatører sørger for at din netværksforbindelse og dine enheder kører korrekt og stabilt.

Hjemmearbejdsplads

Det bliver mere og mere normalt at en medarbejder har en hjemmearbejdsplads, og en hjemmearbejdsplads hvor der er en hurtig og stabil netværksforbindelse. Vi hjælpe gerne med råd og vejledning.

Opsætning af netværk løser ODENSE EL kontakt os ☎ 65905510