Elektriker til nybyggeri, ombygning og renovering – Få et godt tilbud!

Lad os samarbejde om dit projekt

Har du planer om nybyggeri, ombygning, renovering eller tilbygning og har du brug for en elektriker. Så står vi i ODENSE EL klar til at rådgive dig og give dig et godt og seriøst tilbud.

Vi har mange års erfaring indenfor total installation ved renoveringsopgaver og byggeprojekter, alle elektrikere ved ODENSE EL har kompetencerne til at udføre alle el-opgaver.

Vi arbejder meget løsnings orienteret, og har stor fokus på at rådgive og levere den bedste service til dig.

Vores elektrikere og rådgivere kan hjælpe med:

– Autoriseret service
– Udskiftning af alle el-installationer
– Nyinstallering af el-installationer
– Renovering af gamle el-installationer
– Reparation af elektriske installationer
– Fejlfinding på el-installationer
– Service og vedligeholdelse af el
– Komplekse tekniske installationer

Nybyggeri, renovering, tilbygning, ombygning kontakt din lokale elektriker - ODENSE EL ApS 65905510

Nybyggeri med intelligent lysstyring – Smart House

Når der er tale om nybyggeri, ombygning, renovering eller tilbygning, så er der jo mulighed for at vælge intelligente el-installationer samt energioptimerende tiltal.

Der findes flere typer IHC intelligent house control og smarthouse installation. Intelligent lysstyring er kun en del af intelligent house control, der findes også videoovervågning, tyverialarm, røg alarm og meget mere. Alt dette kobles via GSM alarm.

Går du med tanker om intelligent lysstyring har vi veluddannede rådgivere, der kan rådgive dig om de smarte og energieffektive muligheder.

Skræffersyet rådgivning til dit byggeprojekt

Vores rådgivere i ODENSE EL rådgiver dig i forhold til installationsmulighederne, og er det nybyggeri er der jo flere muligheder. Der kan dog stadig laves intelligent lysstyring i tilbygninger og ombygninger. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker til funktioner, design og økonomi.

Den optimale løsning for dig får vi ved at have en tæt dialog om ønsker, funktionalitet og økonomi – så får du tryghed og tillid gennem byggeprojektet, fra indledende samtaler til byggeprojektet er færdig.

Hvad er vigtigt før projektet søsættes?

Det er vigtigt at du har overvejet hvad bygningen skal bruges til, både nu og i fremtiden. Er dette overvejet grundigt vil du undgå dyre løsninger senere, for det kan blive en dyr affære at føre nye kabler, når først væggene er færdige. Vi står klar til at rådgive dig.

Som samarbejdspartner er ODENSE EL professionel og pålidelig, og vi sætter en ære i at udføre arbejdet indenfor den aftalte tidsplan.

Vores el-installatører og elektrikere har stor erfaring og har i mange år arbejdet med installationer i ombygning, tilbygnng, renoveringsprojekter og nybyggeri.

Tværfagligt samarbejde

Alle installationer og tilslutninger bliver udført af kompetente og autoriserede elektrikere, vi har gennem mange år samarbejdet tværfagligt med andre professionelle fagfolk i forbindelse med ombygning, renovering og nybyggeri. Desuden er vi en del af TS-Gruppen, og kan derved trække på kollegers erfaring og kompetencer over hele landet.

Vi løfter alle el-opgaver både store og små.

Kontakt os på mail@odense-el.dk eller 65 90 55 10 for uforpligtende tilbud – vi ser frem til at høre fra dig.

Elektriker eller el-rådgivning til ombygning, tilbygning, renovering eller nybyggeri, kontakt os allerede idag.

ODENSE EL er en autoriseret el-installatør virksomhed, der er medlem af Tekniq – Installatørenes Organisation.

Nybyggeri, renovering, tilbygning, ombygning kontakt din lokale elektriker - ODENSE EL ApS 65905510