Brug for et elektriker tilbud? 

Tilbud på små og store el-opgaver, el-installationer

Om du ønsker tilbud på en lille eller stor el-opgaven, er ikke afgørende. Vi løser din opgave med et smil – kontakt os allerede idag.

Vi arbejder med mindre el-installationer i hjemmet, hvor en enkelt elektriker kan klare el-opgaven, og større el-projekter som kræver mange elektrikere.

Lad os give tilbud på:

Nybyggeri
– Nye stikkontakter
Overvågning, alarm
Energioptimering
– Renovering af gamle el-installationer
– Reparation af elektriske installationer
– Fejlfinding på el
– Service og vedligeholdelse af el
Komplekse/specielle tekniske installationer

Elektriker tilbud hos din lokale elektriker i Odense og på Fyn - ODENSE EL ApS 65905510

Elektriker tilbud fra din lokale elektriker i Odense

Nogle gange er det blot en forespørgsel du har, og du er meget velkommen til at kontakte os. Det kan være et par stikkontakter der skal skiftes, måske nogle lamper der skal sættes op. Vi giver dig gerne en indikation om hvor meget dette vil koste dig. Kontakt os allerede idag.

Det kan også være du skal igang med en nybygning, renovering af huset eller nogle rum, og er usikker på hvor meget det elektriske koster, så kommer vi gerne ud og gennemgår det sammen med dig og giver dig et tilbud.

 

Oplever du el-problemer i hjemmet?

Så tøv ikke med at kontakte os, er det mere specielt kan du tage nogle billeder af el-problemerne, og hurtigt få et svar.

Vores største arbejdsområde er Odense og omegn, vi har meget dygtige, kompetente og erfarne elektrikere. Der udfører el-opgaver lige fra at skifte stikkontakter, hænge lamper op, til intelligent belysning og overvågning, tilslutning af hvidevarer, udskiftning af el-tavler, føring af nye ledninger. Kontakt os for at få svar på dine el-spørgsmål.

Søger du en erfaren og kompetent elektriker i Odense?

Så hjælper vi meget gerne, hvad enten det er tilbud på energioptimering, nybyggeri, renovering, overvågning eller andet. Det kan også være der er gamle stofledninger i dit hus eller lejlighed, dette kan vi også give dit et tilbud på at få skiftet.

 

Vi ser frem til at høre fra dig

Kontakt os på kontaktformular eller på telefon 65 90 55 10 for et uforpligtende tilbud.

ODENSE EL er en autoriseret el-installatør virksomhed, der er medlem af Tekniq – Installatørenes Organisation.